De leukste kattenspeeltjes voor urenlang speelplezier.

katten en speelgoed
 1. Hengels met veertjes
  Katten zijn dol op het jagen op vogels en muizen, en hengels met veertjes bootsen dit gedrag na. Het is een leuke en interactieve manier om met je kat te spelen.
 2. Interactieve speeltjes
  Interactieve speeltjes zoals voerpuzzels en ballen met belletjes of lichtjes, kunnen helpen om je kat mentaal uit te dagen en zijn zintuigen te stimuleren.
 3. Krabpalen en krabplanken
  Krabpalen en -planken zijn niet alleen handig om te voorkomen dat je kat aan meubels gaat krabben, maar ook een leuke manier voor hem om te spelen en te ontspannen.
 4. Tunnels en holletjes
  Katten vinden het leuk om te verstoppen en te sluipen. Tunnels en holletjes bieden een leuke speelomgeving en kunnen ook dienen als een veilige plek voor je kat om zich terug te trekken.
 5. Laserpennen
  Katten zijn dol op het achtervolgen van lichtjes en laserpennen zijn een geweldige manier om dit gedrag na te bootsen. Let er wel op dat je de laserstraal nooit in de ogen van je kat schijnt.
 6. Kattentunnel met geluid
  Deze tunnels zijn niet alleen leuk om in te kruipen, maar maken ook een knisperend geluid wat katten erg interessant vinden.
 7. Kattenkruid speeltjes
  Kattenkruid is een natuurlijk middel dat veel katten stimuleert. Speeltjes die gevuld zijn met kattenkruid zijn dan ook vaak een groot succes.
 8. Automatisch roterende laser
  Als je niet altijd zelf met je kat kunt spelen, is een automatisch roterende laser een goed alternatief. Dit speeltje zorgt ervoor dat de laserstraal automatisch rondjes beweegt, waardoor je kat kan blijven spelen terwijl jij bijvoorbeeld aan het werk bent.
 9. Balletjes met veren
  Dit is een combinatie van twee leuke speeltjes voor katten: balletjes en veren. Katten vinden het leuk om op kleine dingen te jagen en de veren aan deze balletjes maken het extra uitdagend.
 10. Kattenhengel met licht
  Deze hengels hebben naast veertjes ook een lichtje dat flikkert, waardoor het voor katten extra interessant wordt om achteraan te jagen.

Ontdek meer berichten

kattencafé populair

Kattencafés: wat zijn ze en waarom zijn ze zo populair?

Als kattenliefhebber ben je misschien al bekend met kattencafés. Dit zijn cafés waar je katten kunt ontmoeten en socialiseren terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Maar waar komen deze cafés vandaan en waarom zijn ze zo populair geworden?

kattten zijn de baas

10 tekenen dat je kat je baas is

Als kattenbaasjes weten we allemaal dat katten graag de touwtjes in handen hebben. Hier zijn tien tekenen dat jouw kat je baas is.

Geef een reactie