Katten steken hun tong uit! Waarom? Hierom!

Als je het geluk hebt een kat te bezitten, kun je genieten van al hun unieke gedragingen. De behoefte om over je buik te wrijven en de verschillende methoden die ze gebruiken om je aandacht te trekken. Temidden van dit alles is het je misschien opgevallen dat je kat zijn tong uitsteekt.

Het is een eigenaardige eigenschap die we zien bij katten in verschillende stadia van hun leven. Je vraagt ​​je misschien af ​​waarom ze dit doen.

Voor sommige katten is het uitsteken van hun tong slechts een van hun innemende eigenschappen, zonder enige uitleg. In andere gevallen veroorzaakt iets het gedrag. Het kan zijn dat uw kat zijn tong uitsteekt om een ​​van de volgende redenen:

Freeman reageert
je kat is ontspannen
slechte smaak of zelfs voedsel dat tussen de tanden blijft steken
medische aandoening of ziekteproces

Sommige van deze redenen maken deel uit van de aard van een kat, en andere zouden reden tot zorg moeten zijn.

Ontdek meer berichten

kattencafé populair

Kattencafés: wat zijn ze en waarom zijn ze zo populair?

Als kattenliefhebber ben je misschien al bekend met kattencafés. Dit zijn cafés waar je katten kunt ontmoeten en socialiseren terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Maar waar komen deze cafés vandaan en waarom zijn ze zo populair geworden?

kattten zijn de baas

10 tekenen dat je kat je baas is

Als kattenbaasjes weten we allemaal dat katten graag de touwtjes in handen hebben. Hier zijn tien tekenen dat jouw kat je baas is.

Geef een reactie