Mogen katten tonijn eten?

Katten kunnen koppige en onafhankelijke wezens zijn. Je zult ze voor altijd aanroepen, en ze zullen zich verbergen uit kwaadaardigheid. Maar wat als je een blikje tonijn begint te openen?

De kans is groot dat de kleine boef op magische wijze uit het niets verschijnt, bijna smeken om te proeven van wat erin zit. Hoe graag we ze er ook mee behandelen, is tonijn veilig voor katten?


Ja. Tonijn – ingeblikt of anderszins – is veilig voor uw kat om met mate te eten.

Vis is een uitstekende bron van eiwitten, vetten en voeding voor katten. Veel commercieel kattenvoer gebruikt eigenlijk tonijn (of een andere vis) als hoofdingrediënt bij het ontwikkelen van hun uitgebalanceerde formules.

Dat betekent echter niet dat je je harige vriend moet overschakelen op een volledig tonijndieet. Wanneer u uw kat een smakelijke tonijntraktatie geeft, zijn er enkele voorzorgsmaatregelen die u in gedachten moet houden.

Allergie

Voeding

Obesitas

Verslaving

Ontdek meer berichten

kattencafé populair

Kattencafés: wat zijn ze en waarom zijn ze zo populair?

Als kattenliefhebber ben je misschien al bekend met kattencafés. Dit zijn cafés waar je katten kunt ontmoeten en socialiseren terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Maar waar komen deze cafés vandaan en waarom zijn ze zo populair geworden?

kattten zijn de baas

10 tekenen dat je kat je baas is

Als kattenbaasjes weten we allemaal dat katten graag de touwtjes in handen hebben. Hier zijn tien tekenen dat jouw kat je baas is.

Geef een reactie